Μαιευτήρας
Μαστολόγος
Ογκολόγος
Καρκίνος του μαστού
Μαιευτήρας - Γυναικολόγος
Μαστολογία
Μαστός
παθήσεις μαστού

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

υπερηχογράφημα μαστού
καρκίνος
Μαστολογία
Εξειδικευμένες υπηρεσίες
Ογκολογίας
Συχνές ερωτήσεις

Διακρίσεις-Τίτλοι

  1. Εκλογή στη βαθμίδα του αναπληρωτή Καθηγητή στο Μαιευτικό Τμήμα της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Προνοίας (ΣΕΥΠ) του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης με γνωστικό αντικείμενο «Μαιευτική-Γυναικολογία», το 2009.

  2. Εκλογή στη βαθμίδα του Λέκτορα στην Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ με γνωστικό αντικείμενο «Μαιευτική-Γυναικολογία», το 2009.

  3. Διδάκτορας Ιατρικής του Πανεπιστημίου του Αμβούργου, Γερμανίας, στο πεδίο της κλινικά προσανατολισμένης βασικής έρευνας, με θέμα στη Μοριακή Βιολογία του καρκίνου μαστού. Απονομή του τίτλου του διδάκτορα Ιατρικής (Dr. med.) το 2001 με βαθμό: "magna cum laude" (άριστα) και αναγνώριση του τίτλου από το ΔΙΚΑΤΣΑ το ίδιο έτος.

  4. Ειδικός Μαιευτήρας-Γυναικολόγος στην Ελλάδα (2004) και στη Γερμανία (2005).

  5. Γραμματέας της Γερμανο-Ελληνικής Εταιρείας Μαιευτικής-Γυναικολογίας από το 2006.

  6. Eτήσια επαμειβόμενη χορηγία για επιστημονική έρευνα στον χώρο της Γυναικολογίας στο όνομα του Γ. Παπανικολάου της εταιρείας Procter & Gamble, μετά από ανοιχτό διαγωνισμό, το 2002. Μία σχετική ανακοίνωση διακρίθηκε ανάμεσα σε 846 ανακοινώσεις στο 55ο Συνέδριο της Γερμανικής Εταιρείας Γυναικολογίας-Μαιευτικής (Deutsche Gesellschaft für Gynäkologie und Geburtshilfe – DGGG), στο Αμβούργο Γερμανίας, το 2004.

  7. Επίσημος εκπαιδευτής του σεμιναρίου ΑLSO® (ΑLSO®-Instructor) της American Academy for Family Physicians, μετά από επιτυχείς γραπτές εξετάσεις και πρακτική δοκιμασία στην αγγλική γλώσσα (2002).

  8. Διάκριση σε διεθνές συνέδριο: Η παρουσίαση με τίτλο "Prenatal Diagnosis of Caudal Regression Syndrome in one of two dizygotic twins in a diabetic pregnancy" βραβεύτηκε ως Poster στο 8° Ελληνοτουρκικό Συνέδριο Περιγεννητικής Ιατρικής, στη Θεσσαλονίκη (2003).

  Γυναικολόγος Θεσσαλονίκη