Μαιευτήρας
Μαστολόγος
Ογκολόγος
Καρκίνος του μαστού
Μαιευτήρας - Γυναικολόγος
Μαστολογία
Μαστός
παθήσεις μαστού

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

υπερηχογράφημα μαστού
καρκίνος
Μαστολογία
Εξειδικευμένες υπηρεσίες
Ογκολογίας
Συχνές ερωτήσεις

Συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα και δίκτυα έρευνας

  1. Eτήσια επαμειβόμενη χορηγία για επιστημονική έρευνα στον χώρο της Γυναικολογίας στο όνομα του Γ. Παπανικολάου της εταιρείας Procter & Gamble, μετά από ανοιχτό διαγωνισμό, το 2002.

  2. Συμμετοχή στην Πολυκεντρική Μελέτη EC-DOC, για τον καρκίνο του μαστού, της Γερμανικής Ομάδας Γυναικολογικής Ογκολογίας (AGO) της Γερμανικής Εταιρείας Μαιευτικής-Γυναικολογίας (DGGG) (2004-2005).

  3. Συμμετοχή στην Πολυκεντρική Μελέτη PREPARE, για τον καρκίνο του μαστού, της Γερμανικής Ομάδας Γυναικολογικής Ογκολογίας (AGO) της Γερμανικής Εταιρείας Μαιευτικής-Γυναικολογίας (DGGG) (2004-2005).

  4. Συμμετοχή στην Πολυκεντρική Μελέτη NNBC-3, για τον καρκίνο του μαστού, της Ευρωπαϊκής Οργάνωσης για την Έρευνα και Θεραπεία του Καρκίνου – Oμάδα Υποδοχέων και Βιολογικών Δεικτών (EORTC/RBG) (2004-2005).

  5. Συμμετοχή στο διεθνές ερευνητικό πρόγραμμα της Επιτροπής Ερευνών του Α.Π.Θ., υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης INTEREG III-Β ArchiMed – Project IntraMedNet – Μεσογειακό δίκτυο έρευνας και ανώτατης εκπαίδευσης στις ιατρικές και βιολογικές επιστήμες, για τον σχεδιασμό μαθημάτων σε φοιτητές μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή και του διαδικτύου (2006-2007).

  6. Συμμετοχή στο διεθνές ερευνητικό πρόγραμμα της Επιτροπής Ερευνών του Α.Π.Θ., υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, INTEREG III – Crossborder Health – Promotion of the border areas rural doctors' medical education in topics of technology and social medicine with the use of multimedia and the internet (2007).

  7. Πειραματικές εργασίες στο πεδίο της κλινικά προσανατολισμένης έρευνας στον καρκίνο του μαστού έχουν χρηματοδοτηθεί από ερευνητικά προγράμματα της Deutsche Krebshilfe (Γερμανική Αντικαρκινική Εταιρεία), του ιδρύματος Dr. Mildred Scheel, της Γερμανικής Ένωσης για την Έρευνα (Deutsche Forschungsgemeinschaft), το Γερμανικό Υπουργείο Παιδείας και Έρευνας και το γερμανικό τμήμα του Human Genome Project (Σχεδίου για την Ανάλυση του Ανθρωπίνου Γονιδιώματος).

  8. Συμμετοχή στην Πολυκεντρική Μελέτη του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης Global Study of Women's Health (Παγκόσμια μελέτη για την υγεία των γυναικών).

  9. Συμμετοχή σε έξι διαφορετικές ερευνητικές ομάδες για την εκπόνηση ισάριθμων διδακτορικών διατριβών στην Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ.

  10. Συμμετοχή στο δίκτυο έρευνας Bioanalysis της Επιτροπής Ερευνών του ΑΠΘ.
  Γυναικολόγος Θεσσαλονίκη