Μαιευτήρας
Μαστολόγος
Ογκολόγος
Καρκίνος του μαστού
Μαιευτήρας - Γυναικολόγος
Μαστολογία
Μαστός
παθήσεις μαστού

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

υπερηχογράφημα μαστού
καρκίνος
Μαστολογία
Εξειδικευμένες υπηρεσίες
Ογκολογίας
Συχνές ερωτήσεις

Πώς θα μας βρείτε

Τηλεφωνικό Ραντεβού, φαξ, email

 • Για ραντεβού καλέστε στο 2310-222792

 • Μπορείτε να στείλετε φαξ στο 2310-222498

 • Μπορείτε να στείλετε email στο info@breasthelp.gr

Τοποθεσία ιατρείου

Το ιατρείο του Δρ. Μ. Ζαφράκα μεταφέρθηκε από την οδό Τσιμισκή σε νέα διεύθυνση στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως 81 και Μεγάλου Αλεξάνδρου 29, έναντι του ΙΚΑ Bότση και σε μικρή σχετικά απόσταση από το Νοσοκομείο Άγιος Παύλος και το στρατόπεδο Νταλίπη

Ταχυδρομική διεύθυνση:

Εθνικής Αντιστάσεως 81 και Μεγάλου Αλεξάνδρου 29, ΤΚ 55134, Καλαμαριά-Θεσσαλονίκη

 1. Με το αυτοκίνητο

  1. Από τα ανατολικά: Η οδός Εθνικής Αντιστάσεως είναι μέρος του κεντρικού δρόμου που ενώνει το αεροδρόμιο με το κέντρο της Θεσσαλονίκης - αρχικά ονομάζεται λεωφόρος Γεωργικής Σχολής, και στη συνέχεια από την περιοχή του Φοίνικα μετονομάζεται σε Εθνικής Αντιστάσεως (και αργότερα Βασιλίσσης Όλγας – Βασιλέως Γεωργίου – Αγγελάκη / Τσιμισκή κ.ο.κ.). Με κατεύθυνση προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης, το ιατρείο βρίσκεται 800 μέτρα πιο κάτω από το Νοσοκομείο Άγιος Παύλος.


  2. Από το κέντρο της Θεσσαλονίκης: Από την παραλιακή λεωφόρο – συνεχίζετε με κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο στην οδό Γ. Παπανδρέου (πρώην Ανθέων) – Αδριανουπόλεως – Ελ. Βενιζέλου και αμέσως μετά την εκκλησία του Αγ. Παντελεήμονα (αμέσως πριν το στρατόπεδο Νταλίπη) στρίβετε στο φανάρι της τροχαίας αριστερά, όπου συναντάτε την οδό Εθνικής Αντιστάσεως - το ιατρείο βρίσκεται 200 περίπου μέτρα πιο κάτω (προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης).


  3. Από την Περιφερειακή οδό: Με κατεύθυνση ανατολικά, φτάνετε στο τέλος της περιφερειακής οδού (στο ύψος του Νοσοκομείου Αγ. Παύλος), στρίβετε δεξιά στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως και κατευθύνεστε προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης - το ιατρείο βρίσκεται 800 μέτρα πιο κάτω από το Νοσοκομείο Αγ. Παύλος και 300 περίπου μέτρα πιο κάτω από το ύψος του στρατοπέδου Νταλίπη.


 2. Με το αστικό λεωφορείο

  1. Από τα ανατολικά: Από ΙΚΕΑ με τα λεωφορεία 2, 3, 8 και 78Ν, κατεβαίνετε στη στάση «Άγιος Παντελεήμονας», επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, ακριβώς απέναντι από το ΙΚΑ Βότση, λίγα μέτρα από το ιατρείο.


  2. Από το κέντρο της πόλης, Ν.Σ. Σταθμό και ΚΤΕΛ: Με τα λεωφορεία 2, 3 και 8 κατεβαίνετε στη στάση «Άγιος Παντελεήμονας», επί της οδού Ελ. Βενιζέλου, πίσω από το ΙΚΑ Βότση, σε απόσταση 200 μέτρων από το ιατρείο.


  3. Από περιοχή Τούμπας-Τριανδρίας: Με το λεωφορείο 30 κατεβαίνετε είτε

   • στη στάση «Στρατώνες» (επί τις οδού 25ης Μαρτίου) και μετ-επιβιβάζεστε λίγα μέτρα πιο κάτω στο λεωφορείο 3 στη στάση «25ης Μαρτίου» (επί της οδού Δελφών)


   • στη στάση «Βαφοπούλειο» και μετεπιβιβάζεστε στο λεωφορείο 8. Και στις δύο περιπτώσεις συνεχίζετε μέχρι τη στάση «Άγιος Παντελεήμονας», επί της οδού Ελ. Βενιζέλου, πίσω από το ΙΚΑ, σε απόσταση 200 μέτρων από το ιατρείο.

View www.breasthelp.gr in a larger map

  Γυναικολόγος Θεσσαλονίκη